Uslovi korišćenja

Proverite dostupnost domena:
www.

1. Opšte odredbe

1.1Svaki korisnik je dužan da s vremena na vreme pročita i da se pridržava svih uslova objavljenih u ovom pravilniku. SAJTIN zadržava pravo da u bilo kom trenutku promeni uslove na ovoj stranici bez obaveze da se korisnik obavesti o izmeni. SAJTIN će se ipak truditi da sve bitnije izmene pravilnika budu predočene postojećim korisnicima putem obaveštenja.

1.2SAJTIN ima pravo da

1.1fdsgdfgdf dg dfgdfgdf dgd gdf gdfg dfg dfgfdsgdfgdf dg dfgdfgdf dgd gdf gdfg dfg dfgfdsgdfgdf dg dfgdfgdf dgd gdf gdfg dfg dfgfdsgdfgdf dg dfgdfgdf dgd gdf gdfg dfg dfgfdsgdfgdf dg dfgdfgdf dgd gdf gdfg dfg dfgfdsgdfgdf dg dfgdfgdf dgd gdf gdfg dfg dfgfdsgdfgdf dg dfgdfgdf dgd gdf gdfg dfg dfgfdsgdfgdf dg dfgdfgdf dgd gdf gdfg dfg dfg

2. Politika privatnosti

. Hosting

3. Domeni

4. Cenovnik, plaćanje i promocije

4.1SAJTIN zadržava pravo da u bilo kom trenutku povećava ili smanjuje cenu svojih proizvoda i usluga, ali uz obavezno obaveštenje svih svojih korisnika najmanje 30 dana unapred.

4.2SAJTIN se obavezuje da eventualno povećanje cene bilo kog proizvoda/usluge ne prelazi 30% na godišnjem nivou. Ukoliko se to desi, korisnik ima pravo da zatraži pun povraćaj novca za poslednji plaćen račun, bez obzira na odredbu 5.1

4.3Plaćanje proizvoda i usluga je moguće izvršiti uplatom na tekući račun, PostNet uputnicom, Western union kao i preko Moneybookers sajta. Eventualne troškove provizije pri uplati snosi korisnik.

4.4Svi predračuni se korisniku šalju isključivo na mejl koji je korisnik uneo prilikom registracije. Neplaćanje predračuna u roku navedenom u predračunu povlači automatsku suspenziju naloga. Ukoliko korisnik i dalje ne izvrši uplatu dugovanja, SAJTIN ima pravo da mu obriše nalog i sve podatke bez prethodnog upozorenja. Korisnik koji ima dug prema SAJTIN-u, nema pravo da poručuje nove proizvode i usluge.

4.5SAJTIN ima pravo da određuje posebne uslove za promocije koje uključuju upotrebu promotivnih kodova, što znači da SAJTIN ima pravo da produžava ili prekida promotivni period bez prethodnog obaveštavanja korisnika, kao i da promociju omogućava samo određenim članovima.

5. Povraćaj novca

5.1Povraćaj novca u punom iznosu se dobija samo ukoliko se zahtev za povraćaj noca podnese u roku od prvih 30 dana od početka korišćenja usluge.

5.2Povraćaj novca u delimičnom iznosu nije vremenski ograničen, što znači da se zahtev za povraćaj novca može podneti u bilo kom trenutku. U tom slučaju se povraćaj novca odnosi samo za neiskorišćeni period korišćenja usluge.

5.3Povraćaj novca važi isključivo za hosting pakete. Povraćaj novca za ostale proizvode/usluge nije moguć.

5.4Povraćaj novca ni u punom ni u delimičnom iznosu nije moguć ukoliko je korisnik prekršio bilo koju odredbu iz uslova korišćenja.

5.5Jedan korisnik može samo jednom dobiti povraćaj novca. Ukoliko korisnik ubuduće ponovo kupi neki od proizvoda ili usluga, neće imati pravo na eventualni novi povraćaj novca.